I de mørkeste netter... Bli med på en førjulstur i fullmåne onsdag 14 desember kl. 18

Darkest NightIV7

Velkommen inn i juleskogen igjen!
Foto: Steinar Roland

Eventyskogen står igjen pyntet til glede for små og store! De siste årene har vi hatt flere vellykkete, overraskende, julete og koselige reflekstur inn i skogene rundt Oslo. Så vi gjentar turideen i år med nok en førjulstur inn i den mørke førjulskogen.

I år tar vi turen på fullmånedagen inn i Skogens konge og Sukkerfeens rike. Det er som vanlige en luke i Oslocachernes julekalender vi skal besøke, via reflekser og julepynt inn i Nordmarka. Temaet for årets juletur kan du lese litt mer om lenger nede, der vi skal følge et dikt innover skogen.

Vi tar med oss gode hodelykter, varme klær, solid fottøy og godt humør for en litt annerledes tur i mørket. Hvor lang turen blir vet jeg ikke helt. Jeg har ikke vært der selv enda, men gleder meg til en stor opplevelse der vi skal gå rolig for å oppleve og sanse alt. Bli med på årets siste onsdagstur - påmeldingsfristen er onsdag kl. 14.

Oppmøte er kl. 18:00 ved bommen på Sognsvann. Herfra skal vi gå inn til startpunktet for refleksturen. Dette kan bli en spennende og litt annerledes førjulsopplevelse. Ikke uventet er det en geocache som er utgangspunktet for løypen, og vi tar med oss kraftige hodelykter. Denne er en luke i en adventsserie for Oslocacherne, og de som har laget den, har hatt noen utrolige flotte tidligere. Vi har ikke prøvd opplevelsen enda, for å ha 'spart den' til FiOs  siste onsdagsturen i 2016.

Ta med solid fottøy, gjerne med pigger eller brodder selv om det meste av is vel har smeltet siste dagene. I år blir det ingen treklatring... Turen forventes å bli 3-5 km., både på og utenfor sti, oppover og kanskje nedover. Det blir en julete uterast på årets siste onsdagstur med medbragt pepperkaker mm. Ta gjerne med noe julete å nyte eller dele, samt varmt å drikke.

Sjekk turlinken for mer info om påmelding og oppmøte. I turlinken ligger også oversikt over onsdagsturene i 2015.

Link til Xmas-cachen med info, diktet som skal vise oss vei og loggene som er lagt ut:  Xmas#05 I de mørkeste netter...

 

[Publisert av Aina Grymyr tirsdag 13. desember 2016]