Friluftsforum :  Friluftsklubben i Oslo The fastest message board... ever.
Forum for diskusjoner omkring friluftsliv, Friluftsklubben og Friluftsklubbens aktiviteter. 
Lysvandring langs Alnaelven - torsdag 26/9 fra kl. 19
Skrevet av: Aina ()
Dato: 24. september 2013 kl. 17.57

Iår går vi ned den sørligste delen av Alnaelven fra Grorud til Kværnerbyen. Underveis er det både informasjon, underholdning, lysinstallasjoner og også noen som selger enkel turmat. Det er satt ut fakler langs hele turruten, så vi skal bare følge en opplyst sti/vei. Det er derfor ikke behov for å ta med seg ekstra fakler eller lys, men husk å ta med varme klær for kjølige kvelder.

Vi møtes ved Grorud togstasjon kl. 19, og hit kommer man enten med toglinje L1 mot Lillestrøm fra Oslo Sentralstasjon kl. 18:41, eller med busslinjer 33, 65, 66, 67 og 79. Returen går fra Kværnerdalen, så det er opptil hver enkelt å finne beste returreise. Det er også mulig å hoppe av underveis hvis det er behov for det.

Vi får med oss både Alnaparken, Smalvollen, to lysinstallasjoner, Brynsfossen og Svartdalsparken på vår vandring. Lysvandringen ender i Kværnerdalen med underholdning, der elven går under jorden for sin siste ferdig mot sjøen. Turen estimeres til rundt 1 mil, kanskje noe i overkant da det er vanskelig å beregne elvas mange buktinger.

Det er 6 påmeldte alt, men vi utsetter påmeldingsfristen til turdagen kl. 12 så flere har mulighet til å bli med ;-)
Muligheter: SvarSitér


Beklager, kun registrerte brukere kan skrive i dette forum.
This forum powered by Phorum.